Предмет и общи положения:

Ако посещавате и използвате уеб сайта www.vesidia.com, Вие заявявате, че приемате и сте съгласни с настоящите общи условия.

www.vesidia.com е онлайн магазин за продажба на торти от памперси.

www.vesidia.com е собственост на фирма „Веси Дайпър Кейкс“ ЕООД.

Седалище и адрес на управление: гр. София, ж.к.Обеля 1, бл. 135, вх. А, ап. 14.

Адрес за кореспонденция и за отправяне на жалби от потребители: гр. София, ж.к.Обеля 1, бл. 135, вх. А, ап. 14.

Регистрация към Агенция по вписванията: ЕИК: 205519296

МОЛ: Веселина Митева

Настоящите общи условия уреждат взаимоотношенията между „Веси Дайпър Кейкс“ ЕООД (наричан www.vesidia.com ) от една страна и ползвателите на уеб сайта www.vesidia.com (наричани Потребители) от друга страна.

Регистрация на потребител:

Можете да ползвате www.vesidia.com и да пазарувате от него като регистрирани или гост потребители.

В процеса на регистрация Потребителят избира потребителско име (в случай, че не е заето) и парола за достъп, като посочва адрес за доставка, име, фамилия, e-mail и телефон за връзка. След успешна регистрация и съхраняване на данните в системата на www.vesidia.com, по всяко време може да се промени адресът за доставка, личните данни или получателят на поръчката.

Регистрираните потребители доброволно предоставят личните си данни в процеса на регистрация.

Регистрираните потребители имат право на достъп, промяна или изтриване на личните си данни, а така също имат право да изискат  да бъде закрит техния потребителски профил.

Доставка и плащане:

Доставките се извършват чрез куриерска фирма „Еконт“ до посочен от Вас адрес или до избран от Вас офис на фирмата. Цената на доставката се определя от теглото на тортата. Цените за доставка до офис на „Еконт“ варират между 5 до 6 лв. Цената за доставка до желан от вас адрес е между 9 до 10 лв за цялата страна.

При поръчка на две торти от сайта доставката е безплатна.

При плащане с наложен платеж сумата се заплаща на куриера в брой при получаване на стоката. При плащане по електронен път, чрез банков превод сумата се заплаща предварително. Поръчката ще бъде обработена, след като средствата са постъпили във фирмената сметка на „Веси Дайпър Кейкс“ ЕООД.

www.vesidia.com не носи отговорност за:

Разлики в цвета на стоките на снимките в сайта и „на живо“, поради промяната на цветовите гами при някои екрани/дисплеи.

Права на www.vesidia.com:

Да откаже поръчка, без да дължи обезщетение на потребителя. В случаите, когато потребителят е заплатил предварително, www.vesidia.com трябва да му върне получената сума без ненужно забавяне и в законов срок.

Да не носи отговорност в случаите, когато потребителят не е проверил цялостта на пратката в присъствието на куриера и в последствие установи, че тя е нарушена.

Да променя съдържанието в сайта по всяко време и без предупреждение.

Да променя цените по свое усмотрение по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, www.vesidia.com има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обещетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, ако има такива.

Без предварително известие да променя настоящите общи условия по всяко време, като промяната ще бъде отразена на настоящата страница.

Права на Потребителя:

Да получи поръчаните стоки в съответствие с направената поръчка на сайта.

Да получава информация относно статуса на направена поръчка.

Да променя профила с личните си данни в сайта.

Да върне закупена стока в 14 дневен срок при законните условия за отказ от поръчка направена през Интернет.

Задължения на Потребителя:

Да спазва настоящите общи условия.

Да провери получената пратка в момента на получаването й от куриера.

Да заплати цената на съответната стока/стоки.

Да не копира снимков или текстов материал от сайта, с цел препродаване на продуктите на трети лица.

Право на отказ от стока:

Съгласно чл. 50 от ЗЗП всеки потребител има право да се откаже от получената стока в срок от 14 дни от датата на получаване на стоката. Сумата, съответстваща на цената на върнатата стока, ще бъде възстановена на потребителя без неоправдано забавяне и в срок от 14 дена след упражняване на правото на отказ от стоката.

Условия за ползване на правото на отказ от закупена стока:

Върнатата стока трябва да бъде в добър търговски вид, да не е била употребявана по какъвто и да било начин и да е в ненарушена оригинална опаковка (кутия). Стоки, които не отговарят на това условие, не могат да бъдат върнати. Моля, имайте предвид, че правото на отказ от поръчка съществува, за да ви позволи да се запознаете със стоката по същия начин, както в реален магазин, а не за да я използвате безплатно в продължение на 14 дни.

Разходите по транспортиране на стоката от клиента към www.vesidia.com са за сметка на клиента.

Право на отказ от направена поръчка:

Потребителят има право на отказ от направена поръчка преди получаване на стоката/стоките при следните условия:

Ако отказът на поръчката е извършен преди стоката/стоките да бъдат изпратени към адреса за доставка на потребителя, той не дължи неустойка.

Ако отказът на поръчката е извършен след като стоката/стоките са изпратени към адреса за доставка на потребителя, той дължи неустойка в размер на извършените транспортни разходи по поръчката.

Можете да заявите правото си на отказ от направена поръчка на email: info@vesidia.com или на телефоните за контакт на сайта.

Възможни проблеми при изпълнение на поръчката:

Ако някой от поръчаните артикули не е на лице. При такива обстоятелства представител на www.vesidia.com ще се свърже с Потребителя във възможно най-кратки срокове, за да го информира.

Адресът за доставка/плащане е непълен или погрешен.

Неуспешно плащане, при избор на банков превод за извършване на транзакцията.

Погрешен телефон за връзка с клиента.

В случай на проблеми при доставката причинени от www.vesidia.com, то www.vesidia.com носи отговорност за всички възникнали допълнителни разходи. Потребителят покрива допълнителните разходи в случай, че той е отговорен за възникването им.